KÖZLEMÉNY AZ INGYENES INTERNETRŐL

2021-03-08 12:05

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Korm. rendelet által módosított, a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet alapján az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2021 márciusában.

A Borntele.com az ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatás elérhetőségét a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok számára, a törvény megjelenése pillanatától 2020. november 14. -től, 2020. december, 2021. január és február hónapokra saját költségén nyújtotta. A Törvényalkotó által semmiféle ellentételezés, jóváírás, díjkompenzáció nem érkezett részünkre, ahogy a hozzánk hasonló Magyarországon működő 700 internetszolgáltató KKV. részére sem.

Tekintettel, hogy ez a teherviselés a Born2end Kft.  mint kisvállalkozás számára nem fenntartható, a szolgáltatásunk minőségének romlásához vagy létszám leépítéshez vezetne, ezért: 2021. március hónaptól felfüggeszti a kedvezmények jóváírását mindaddig, amíg az állam részéről a kompenzációs megoldás megérkezik.

Az igények Ügyfeleink a megfelelő adatok megadásával és elküldésével tudják regisztrálni.

Munkatársaink a vészhelyzet alatt fokozott erőfeszítéssel és kapacitással dolgoznak, hogy szolgáltatásaink minősége fenntartható legyen ebben a nehéz időszakban is.

Köszönjük Ügyfeleink megértését és támogatását.

Igényelni szeretném